Yritys- ja yhteisökummit

Alla olevat yritykset ja yhteisöt ovat ryhtyneet kummeiksi ja tukevat säännöllisesti kummieläimensä sekä muiden Tuulispään asukkaiden elämää. Lue tästä lisää yritys- ja yhteisökummiudesta. Myös yksityishenkilöt voivat ryhtyä kummeiksi, lisätietoa täällä.
Animalia on Jennifer-lehmän kummi. Animalia on vuonna 1961 perustettu eläinsuojelujärjestö, jonka tehtävänä on edistää eläinten hyvinvointia ja oikeuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa.
www.animalia.fiGneisa toimii Tuulispään hevosten kummina. Gneisa.fi tarjoaa luonnonmukaisia vaihtoehtoja hevosien ruokintaan ja hyvinvointiin.
www.gneisa.fi
Kauneushoitola Hilla on Elli-lampaan kummi. Hilla on ekologinen kauneushoitola Helsingin keskustan tuntumassa Hietalahdessa. Kaikki Hillan käyttämät tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.
www.kauneushilla.fi
hemprefine

Kirpun eläinkoti on Jekku-härän kummi. Kirpun eläinkoti on Euralla toimiva lemmikkieläinten hoitola ja pieneläinten kuljetuspalvelu.
http://kirpunelainkoti.suntuubi.com/
heiluvahanta

Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä on Tuulispään vuohien kummi. Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin, oppimisteoriaan, kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvaa koulutusta.
www.heiluvahanta.fi


lounea_logo_nega_turkoositausta_cmyk

Lounea on Sulo-minipossun kummi. Lounea tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille viestintä-, internet-, mobiili- ja tv-palvelut sekä liiketoiminnan tehostamiseen liittyvät palvelut ja ohjelmistot Forssan, Liedon, Lohjan, Loimaan, Salon ja Sastamalan seuduilla.
www.lounea.fi
lulle_logo

Lulle on kaimansa Lulle-kanan sekä Riku-kanan kummi. Marjo Hämäläisen Lulle-merkki valmistaa uniikkeja vaatteita ja asusteita kierrätysmateriaaleja yhdistellen.
www.lulle.fi

Oikeutta eläimille toimii kummina Saara-possulle. Oikeutta eläimille on 1995 perustettu eläinten oikeuksia ajava ruohonjuuritason eläinoikeusjärjestö, jonka tehtävänä on edistää veganismia ja herättää yhteiskunnallista keskustelua eläinten hyväksikäytön oikeutuksesta.
www.oikeuttaelaimille.netRadhica on Tuulispään kettujen kummi. Radhica on helsinkiläinen verkkokauppa, joka tarjoaa uniikkeja vintage- ja retrolöytöjä 60-luvulta 90-luvulle.
www.radhica.fi
logo_rjvihreapieni


Ruohonjuuri on Aprilli-vuohen kummi. Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on kahdeksan myymälää ja verkkokauppa.
www.ruohonjuuri.fi
rusto_osiris


Rusto-Osiris on Nunnu-härän kummi. Rusto-Osiris toimii maahantuojana muun muassa Imperession- ja Crescent-symbaalimerkeille. Se on myös itsenäinen levy-yhtiö ja distro.
www.rusto-osiris.com

Vegekaupan kummieläin on kanakukko Agda. Vegekauppa on kasvisruokien erikoismyymälä, joka toimii Turussa, Helsingissä, Tampereella ja verkkokauppana. Sen valikoimassa on ainoastaan vegaanisia tuotteita.
www.vegekauppa.fi
Vöner Oy on Jekku-härän kummi. Vöner tarjoaa kattavan valikoiman vegaanisia pizzajuustovaihtoehtoja ja lihankorvikkeita pizzerioille ja HoReCa-alan yrityksille.
www.voner.fi


Top