Vapaaehtoistyö

Kiinnostaako eläinten hoito, maatilatyöt ja vegaaninen elämäntapa? Tule meille vapaaehtoiseksi!

Tuulispään toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, ja siksi ihmisten vapaaehtoinen työpanos on meille erittäin tärkeä.

Vapaaehtoistyöntekijöiltä toivomme reippautta, aloitekykyä, vastuullisuutta, tunnollisuutta ja kykyä toimia ryhmässä. Työt ovat välillä raskaita ja vaativat tilannetajua. Siksi toivomme, että ihmiset ovat tänne tullessaan hyvässä kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Lue täältä vapaaehtoisten kokemuksista Tuulispäässä.

Vapaaehtoistyöntekijöiksi otamme tällä hetkellä vain täysi-ikäisiä henkilöitä. Lapsille ja nuorille pyrimme järjestämään tulevaisuudessa leiritoimintaa. Omia lemmikkejä ei valitettavasti saa ottaa mukaan.

Vapaaehtoistyöntekijöiden on otettava huomioon, että vastuu- ja tapaturmavakuutuksen hankkiminen kuuluu vapaaehtoistyöntekijälle itselleen. Vapaaehtoistyöntekijät perehdytetään työhön. Työtehtävästä on oikeus kieltäytyä, jos se tuntuu liian vaikealta tai vaaralliselta. Vapaaehtoistyöntekijöitä otetaan Tuulispäähän työtilanteen mukaisesti. Majoitus on yksinkertainen ja majoitushuoneen joutuu jakamaan yleensä muiden vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Emme pistä pahitteeksi, jos osallistut ruokakuluihin rahallisesti tai tuot tullessasi vegaanisia ruoka-aineksia, jotka jaetaan kaikkien läsnäolevien kesken. Näin säästämme enemmän rahaa eläinten käyttöön.

Seuraavat perehdytysviikonloput järjestetään syksyllä 2017. Keväällä ja kesällä 2017 emme valitettavasti pysty ottamaan enempää uusia vapaaehtoisia. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Tuulispäässä, täytä vapaaehtoislomake.

Täytä vapaaehtoislomake

TALKOOT

Tuulispäässä riittää aina tehtävää. Voit kerätä oman talkooporukan kasaan ja sopia kanssamme ajankohdasta. Mikäli talkootyö kiinnostaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Talkoolaisille tarjoamme mahdollisuuden tutustua Tuulispään asukkaisiin ja tarjoamme myös päivän aikana vegaanisen talkooruuan.

MUU APU

Kaikenlaista apua voi tarjota! Avun ei tarvitse välttämättä tulla aina paikan päälle, vaan se voi olla jotain, mitä teet kotoa käsin: myyntituotteiden suunnittelua ja toteutusta, kampanjoiden tai julisteiden suunnittelua tms. Esimerkiksi Tuulispään logon suunnitteli vapaaehtoistyönä graafikko Maria Ahonen. Ota siis yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) ja kerro miten haluaisit auttaa. Voit myös liittyä Facebookissa Tuulispään vapaaehtoiset -ryhmään.

Top